Vila-real convoca prop de 1.000 bombos i tambors en la V Tamborada Provincial el pr˛xim 21 de febrer

Vila-real - Vila-real acollirÓ el dissabte dia 21 de febrer la V Tamborada Provincial, un esdeveniment organitzat per l'Agrupaciˇ Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real juntament amb la Junta Central de Setmana Santa i el patrocini de la Regidoria de Turisme

Diaridelaplana.com - 11/02/2015

Vila-real acollirà el dissabte dia 21 de febrer la V Tamborada Provincial, un esdeveniment organitzat per l'Agrupació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real juntament amb la Junta Central de Setmana Santa i el patrocini de la Regidoria de Turisme, que congregarà a la ciutat prop de 1.000 bombos i tambors procedents en la seua majoria de la província de Castelló.

La Tamborada començarà a les 19.00 hores amb la desfilada de les prop de 25 agrupacions participants des de la plaça de Sant Pasqual fins arribar a la plaça Major, on s'escoltarà el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar a l'uníson tots els participants. El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha destacat la importància d'un acte a escala provincial que "ens permetrà, novament, potenciar turísticament els establiments locals". "Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avançant en l'objectiu doble de ser ciutat de referència en matèria turística i primera ciutat de serveis de la província de Castelló", conclou Obiol. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets