L'Agrupació Coral Els XIII celebra 100 anys de música i teatre a Vila-real

Vila-real - La corporació municipal i els veïns i veïnes de Vila-real han celebrat aquest diumenge el centenari del naixement de l'Agrupació Coral Els XIII

Diaridelaplana.com - 16/02/2015

 Els actes s'han iniciat a les 11 del matí amb una missa a la basílica de Sant Pasqual. Posteriorment, la comitiva s'ha desplaçat fins al passatge de Mossén Serafí Sorribes, on el president de l'Agrupació Coral, Valentín Nostrort, acompanyat de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha descobert una placa commemorativa d'aquest segle d'història.

L'Auditori Municipal ha estat després l'escenari del lliurament de tres plaques commemoratives: per al soci més antic de l'agrupació, Elias Casalta, el soci més antic del teatre, Gabriel Villanueva, i per a una de les millors veus d'Espanya en sarsuela, Carmen Doñate, que la pròxima setmana rebrà la distinció de la ciutat com a Premi 20 de Febrer de 2015. A més de les distincions als membres de l'entitat, durant l'acte l'alcalde ha recordat els inicis d'Els XIII, que va nàixer el 15 de febrer de 1915, i ha felicitat l'agrupació pel treball, la implicació i sobretot "la gran estima per la nostra cultura durant tots aquests anys".

Una vegada finalitzats els parlaments, el president d'Els XIII ha lliurat un pergamí a l'alcalde en reconeixement a la col·laboració de l'Ajuntament durant aquests 100 anys. L'actuació de Veus de Cambra ha posat el punt i final als actes en commemoració del naixement de l'Agrupació Coral Els XIII.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets