Maria del Mar Bonet actua a l'Auditori Municipal en commemoració del Dia Internacional de la Dona

Vila-real - Maria del Mar Bonet actuarà aquest divendres, 6 de març, a les 20.30 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán

Diaridelaplana.com - 04/03/2015

La cantant mallorquina oferirà una selecció de les peces més emblemàtiques de la seua extensa carrera i també algunes cançons inèdites. L'ocasió servirà, a més, perquè Vila-real s'estrene com a nou escenari del festival de música d'autor BarnaSants, tal com ho ha anunciat aquest matí el regidor de Joventut, Xavier Ochando, durant la presentació del concert, juntament amb la regidora de la Dona, Mònica Àlvaro. 

"La Regidoria de Joventut acaba de signar un conveni de col·laboració amb BarnaSants, el festival més important de cançó d'autor en la nostra llengua", explica Ochando. "D'aquesta manera, el recital de Maria del Mar Bonet serà el principi d'un camí molt productiu ja que, gràcies a aquest acord, els grups de música de Vila-real tindran el seu espai en aquest festival", detalla l'edil.

Per la seua banda, la regidora de la Dona destaca que "Maria del Mar Bonet és una de les persones que més ha contribuït al canvi de les desigualtats socials entre homes i dones, encoratjant a generacions a lluitar contra les injustícies i la repressió i constant en la denúncia però també en la construcció d'una societat nova, més justa i igualitària". "Per aquest raó ens alegrem de poder acollir aquest concert per a arrodonir els 20 anys canviant la realitat, que és el lema amb el qual estem celebrant enguany les dues dècades de la creació de la Regidoria de la Dona a la ciutat", afegeix Àlvaro. 

L'entrada per a assistir al concert de Maria del Mar Bonet és gratuïta amb invitació i es pot arreplegar a partir de hui mateix a l'Espai Jove de Vila-real, a l'avinguda de França 25-27.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets