L'Associaciˇ Gastron˛mica nomena soci d'honor a Miquel Barrera, la primera Estrella Michelin

Vila-real - L'Associaciˇ Gastron˛mica de Vila-real ha decidit fer soci d'honor al cuiner de Cal ParadÝs Miguel Barrera, la primera i ˙nica Estrella Michelin de la provÝncia de Castellˇ

Diaridelaplana.com - 17/03/2015

El xef serà el protagonista del sopar-homenatge que l'associació local ha organitzat per a celebrar el seu 30é aniversari. Així ho han anunciat el president de l'entitat, Ximo Abril, i el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, qui han donat a conéixer alguns dels detalls d'un acte "modest, humil i entranyable" que se celebrarà demà al restaurant Cal Dimoni. 

"L'acte pretén ser un xicotet homenatge a Miguel Barrera per a agrair que un cuiner del seu nivell, des del moment que va venir a Vila-real com a jurat de la Ruta de la Tapa, s'ha convertit en un gran amic, disposat a col·laborar en allò que li hem demanat, defensant Vila-real i l'associació allí on va", assenyala Abril. Per la seua banda, Obiol ha volgut recordar "la implicació de l'Associació Gastronòmica en tot els actes que s'organitzen, com Fitur, la Ruta de la Tapa, les Jornades Gastronòmiques, festivals gastronòmics i un llarg etcètera d'iniciatives". "Per això, són més que merescudes les gràcies a una associació que treballa en pro de la ciutat, fomentant la seua cuina, sempre disposats a col·laborar, sense condicions, demostrant que el seu objectiu, per sobre de tot, és Vila-real", assenyala Obiol, qui destaca el caràcter altruista de l'associació, "una de les seues banderes que, en temps difícils com els actuals, és de lloar". En aquest mateix sentit, Abril recorda que l'associació "no està per a guanyar diners". "El nostre objectiu és que les persones que ens visiten recorden sempre el bé que es menja a la ciutat", agrega.

L'Associació Gastronòmica de Vila-real es va crear el 1985 i actualment està formada per nou membres: Ximo Abril, Pepe Cabanes, Emilio Miralles, Óscar Recatalá, Asier Manzano, Quini del Prado, Pedro del Prado, Ricardo Usó i Pascual Balaguer. El regidor de Turisme ha volgut agrair "la dedicació, esforç i compromís de l'associació amb la ciutat de Vila-real" i ha destacat "l'excel·lent treball dels restauradors locals en combinar a la perfecció tradició amb innovació".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets