Els millors jugadors es donaran cita en la final de Lliga Auton˛mica

Vila-real - El pavellˇ Sebastißn Mora acollirÓ aquest dissabte la final de la Lliga Auton˛mica Interclubs d'Escacs 2015, que enfrontarÓ els millors jugadors d'escacs

Diaridelaplana.com - 20/03/2015

Un total de 584 jugadors i 73 equips procedents de les tres províncies participaran en una competició en la qual es juguen els ascensos i descensos en tres categories: Divisió d'Honor, Primera Autonòmica i Segona Autonòmica. Dels tres equips de la província de Castelló que participen en aquesta trobada, dos són de Vila-real: el Vila-real A, que està en Divisió d'Honor, la màxima categoria; i el Vila-real B en la 2a autonòmica. 

"Els aficionats als escacs tindran el dissabte l'oportunitat de veure en directe els millors jugadors i clubs de la Comunitat", afirma la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, qui s'ha reunit aquesta setmana amb el president del Club d'Escacs Vila-real, Jorge Romero, i el delegat de Castelló de la Federació d'Escacs de la Comunitat, Alejandro Pérez, per a ultimar els detalls de la trobada. Per la seua banda,  el president del club local indica que, "gràcies a l'esforç i suport de l'Ajuntament i de la regidora d'Esports, Vila-real es convertirà en el centre dels escacs a la Comunitat". 

El Club d'Escacs Vila-real compta amb 12 anys d'història i ha anat creixent en integrants, infraestructures i èxits, i s'ha convertit en un referent de la Comunitat amb campions provincials i subcampions autonòmics i nacionals. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets