El Quixot, l'Alqueria Blanca i Sergio Caballero, protagonistes de l'abonament cultural de la tardor

Vila-real - L'abonament de les arts escèniques posa a la disposició dels vila-realencs durant l'últim trimestre de l'any cinc espectacles teatrals "dirigits a tots els públics, assequibles per a totes les butxaques i d'un gran nivell"

Diaridelaplana.com - 28/09/2015

Així ho ha anunciat el regidor de l'àrea, Eduardo Pérez, en la presentació d'una programació en la qual destaquen revisions de clàssics com el Quixot o la quotidianeitat de la televisiva L'Alqueria Blanca

Així, el pròxim dia 3 d'octubre es representarà En un lugar del Quijote, de Ron Lalá, "companyia especialitzada en obres del Segle d'Or i amb un estil propi, humor, crítica i música en directe que prometen satisfer l'espectador més exigent i que compta, a més, amb nombrosos premis", indica Pérez. A ella se suma, el dia 17, L'Alqueria Blanca. On collons està Sento?, que estarà interpretada pels reconeguts actors Ferran Gadea, Lola Moltó, Carme Juan, Elisa Lledó i Berna Llobell. Tots ells procedents de la popular sèrie que va nàixer en el si de Canal 9 i que va marcar la vida de multitud de valencians en els últims anys de la cadena pública. Per al 24 d'octubre es reserva Los desvaríos del veraneo, produïda per Venezia Teatre, una sàtira que posarà sobre l'escenari nou actors coneguts en tot el país pels seus papers en diferents pel·lícules i sèries. 

Ja al novembre, el protagonista serà l'actor vila-realenc més reconegut, Sergio Caballero, qui oferirà dues obres diferents que "estan tenint un gran èxit allà on van", explica l'edil de Cultura. La primera es representarà el dia 7 i, amb el títol Ser o no res, connecta els personatges de les diferents obres de Shakespeare amb tot tipus de situacions quotidianes en clau de comèdia i drama. La segona serà La gata sobre la teulada de zinc calenta, obra mestra de Tennesse Williams, dirigida i interpretada pel mateix Caballero, que aprofundeix en les relacions humanes. 

"Totes elles són obres avalades per la seua alta qualitat i que, amb l'abonament cultural, tindran un cost de 40 euros en total", apunta Pérez, qui afegeix que "també podran assistir els qui no disposen de l'abonament, encara que el preu s'eleva en cada representació per separat". Per a obtenir el millor preu, la renovació dels abonaments de temporada segueix oberta fins al dia 24, mentre que els nous socis poden inscriure's des del dia 25 fins al pròxim 1 d'octubre, en horari de 10.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres i també els dimecres de 16.30 a 19.00 hores a l'Auditori Músic Rafael Beltrán Moner. 

Al marge de la programació inclosa en l'abonament cultural, s'han preparat tres espectacles més individuals, dos d'ells obres de teatre infantils (el 18 i el 25 d'octubre) i un altre de dansa (13 de novembre) a preus molt assequibles. "En total són vuit les actuacions de les quals podrà gaudir el públic, una vegada més d'alta qualitat, en castellà i en valencià, i que abasten tots els gèneres, però que, abans de res, tenen en compte adaptar-se a totes les butxaques perquè tothom puga acudir", conclou.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets