Educaciķ presenta el Centre d'Intercanvi del Coneixement per a impulsar la formaciķ

Vila-real - La Casa dels Mundina acollirā demā, a partir de les 19.00 hores, la presentaciķ del Centre d'Intercanvi del Coneixement, un projecte de l'Associaciķ Cultural El Bressol, que "compleix el nostre objectiu com a ciutat educadora"

Diaridelaplana.com - 30/09/2015

 Així ho ha manifestat la regidora d'Educació, Rosario Royo, qui assegura que "la Regidoria vol impulsar aquesta idea que naix amb la intenció de canalitzar habilitats i coneixements i contribuir a dinamitzar les inquietuds de persones amb ganes de mantenir-se de forma activa en la nostra societat". Per aquest motiu el principal lema de la iniciativa és "l'aprenentatge al llarg de la vida". 

Per això, "i per a facilitar i donar coherència al projecte", s'han creat diverses àrees per al seu millor desenvolupament, com són la família, creixement personal, artística, de naturalesa, d'educació i de solidaritat. Tal com indica la regidora, "en l'àrea de família entrarien temes molt diversos, i fins i tot es podrien incorporar temes d'economia, tradicions, com resoldre conflictes habituals i un llarg etcètera". A més, en el segon subgrup entrarien "matèries que ens ajuden a adaptar-nos als nous temps, tant psicològic, intel·lectual, com físic i no mental". L'àrea artística podrà comptar amb tipus d'iniciatives basades en les múltiples disciplines existents, mentre que en el de naturalesa s'aprofitarà el Termet per a realitzar activitats mediambientals, entre altres iniciatives. 

"Les activitats estaran dirigides per voluntaris amb coneixement suficient de la matèria, que seran els qui dirigisquen el projecte", explica Royo, qui anima els veïns a assistir a la presentació, en la qual també hi haurà una actuació musical.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets