Esports incrementa en un 50% les activitats esportives en colˇlaboraciķ amb gimnasos locals

Vila-real - L'Ajuntament de Vila-real ha incrementat en un 50% les activitats esportives dirigides per a socis, grācies a la colˇlaboraciķ amb gimnasos i entitats esportives de la ciutat

Diaridelaplana.com - 30/09/2015

 D'aquesta manera, els socis del Servei Municipal d'Esports podran gaudir enguany d'un total de 72 classes dirigides setmanals, en activitats com fitness, ioga, pilates o kangoo, de les quals 46 s'imparteixen en instal·lacions municipals i la resta, en gimnasos privats. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, ha presentat aquest matí aquest programa d'ampliació d'activitats que, assenyala, "permet oferir una bon servei als més de 5.500 usuaris de l'SME i mantenir la col·laboració publicoprivada que tan bons resultats ha donat en anteriors campanyes".

"Després de 20 anys de llistes d'espera en l'SME, aquesta campanya és la primera en la qual podem obrir la temporada donant cobertura a tots els vila-realencs que han volgut ser socis del servei municipal. Hem acabat, d'aquesta manera, amb les llistes d'espera de socis", apunta Gómez. En aquesta línia, la responsable d'Esports i Salut recorda que la necessitat de donar eixida a les llistes d'espera de socis va motivar en anteriors campanyes la signatura de convenis amb gimnasos de la ciutat. "Ara no tenim llistes d'espera, però volem seguir col·laborant amb les empreses locals per a donar un millor servei a la ciutadania i no entrar en competència amb els gimnasos", detalla.

Per a això, l'SME ha arribat a acords amb les empreses esportives de Vila-real per a ampliar les activitats dirigides en un increment sense precedents d'un 50% respecte a les classes que es van oferir l'any passat (48). Amb l'ampliació d'activitats, a més, "donem cobertura al notable increment de socis que tenim en l'SME enguany, amb un total de 5.575 enfront dels 4.469 de l'anterior campanya, ja que d'una altra manera no hauríem pogut oferir el servei públic de qualitat que mereixen". 

D'aquesta manera, "amb un cost de 135 euros anuals, el més baix del nostre voltant, els socis de l'SME tenen accés a tres piscines i dos gimnasos, després de reconvertir el despatx de l'anterior regidor d'Esports del PP per al seu ús esportiu". "Ara, a més, també poden gaudir d'aquestes 72 activitats", puntualitza Gómez. Per a poder assistir a les classes, és necessària una inscripció prèvia que pot fer-se en línia, a través de la plataforma reserclass i fins a un 60% de les places, i també de manera presencial.

"Creiem en el servei públic, com hem demostrat en moltes ocasions com la recuperació dels sis treballadors de l'SME que va acomiadar el Partit Popular o la posada en servei de més i millors infraestructures. Però també creiem en la col·laboració amb les nostres empreses locals per a seguir fent avançar la ciutat", conclou Gómez. En aquesta mateixa línia, el departament d'Esports i Salut treballa per a explorar nous acords que permeten seguir ampliant i millorant els serveis, amb idees com la possible obertura de les instal·lacions dels gimnasos a l'ús de socis, així com l'ampliació de l'oferta de l'Escola Municipal de Natació.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets