La Policia Local celebra la festa de Sant Miquel

Vila-real - La Policia Local de Vila-real ha celebrat la festa del seu patró, sant Miquel, amb la tradicional parada i lliurament de condecoracions a la plaça de Sant Ferran

Diaridelaplana.com - 29/09/2015

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, ha passat revista juntament amb l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, abans del lliurament de medalles als treballadors que han fet 25 anys al cos. Entre ells, es troba el mateix intendent general en cap, així com els agents Cirilo José Sanchís, Jesús Izquierdo, José Luis Nieto i Mercedes Aicart. També s'ha reconegut la dedicació dels policies locals jubilats recentment Pascual Aymerich i Manuel Miravet, a més de l'agent jubilat més major del cos municipal, Manuel Miravet.

L'acte ha conclòs amb el lliurament d'una placa de reconeixement a les institucions que col·laboren amb la Policia Local, que enguany s'han donat a la Prefectura Provincial de Trànsit de Castelló i a l'inspector en cap de la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Vila-real, Juan Luis Cruz Anguita.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets