L'Ajuntament inicia la neteja del Millars per a fer-lo navegable

Vila-real - La Regidoria d'Esports i Salut ha iniciat ja la neteja de l'entorn del riu Millars a l'altura del Molí de Tatxes per a facilitar l'accés de les piragües en aquesta zona

Diaridelaplana.com - 30/11/2015

Així ho ha indicat la regidora responsable de l'àrea, Silvia Gómez, qui assegura que "ja s'està elaborant el conveni amb la Junta d'Aigües de la Plana per a autoritzar de forma oficial el Club de Piragüisme de Vila-real a entrenar en l'àrea situada entre la cascada i el pantà de Santa Quitèria". 

Gómez ha supervisat aquesta setmana l'inici dels treballs de neteja en la zona, amb una frondosa vegetació, que "permetran que, una vegada quede el terreny completament buidat, vegem millor què es pot fer per a facilitar l'accés al riu a les piragües". A més, la regidora remarca que "aquest és només un dels punts que formen part d'un projecte més ampli ambiciós i de futur, en el qual es contempla també la creació de vestuaris i, fins i tot, un magatzem de piragües per a facilitar que els usuaris es canvien abans i després de l'entrenament i que puguen guardar els materials, millorant així la pràctica d'aquesta modalitat en la nostra ciutat perquè no hagen de desplaçar-se a altres punts". "Confiem que prompte es puga donar llum verda al conveni perquè siga possible iniciar l'activitat immediatament", afegeix Gómez.

L'acord beneficiaria, no solament als membres d'aquest club local, sinó a d'altres que també podrien sumar-se, així com a l'Escola Esportiva d'Estiu.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets