La Comissió de Penyes busca les disfresses més divertides en la festa de Carnestoltes

Vila-real - El proper dissabte les penyes i veďns de Vila-real deixaran volar la imaginació i la diversió en la festa que la Comissió de Penyes, amb la colˇlaboració de la Regidoria de Joventut, ha preparat per a celebrar l'arribada del Carnestoltes

Diaridelaplana.com - 01/02/2016

La concentració donarà començament a les 18.00 hores des de la plaça Major, on hi haurà ambientació musical amb DJ i també un photocall on els participants podran fotografiar-se per a participar en el concurs de disfresses. Els premiats seran publicats en la pàgina de Facebook de la Comissió de Penyes, en les categories de millor disfressa infantil, millor disfressa de grup i millor disfressa individual. 

Al voltant de les 20.00 hores apareixerà el Rei Carnestoltes que, acompanyat de la seua comitiva, recitarà el pregó del Carnestoltes 2016 i encapçalarà la cercavila en la qual participaran diferents bandes locals, així com una batucada i l'associació de Capoeira. La cua de la desfilada comptarà amb una ambulància, servei de neteja i un vehicle policial.

El recorregut passarà pels carrers Major Sant Jaume, Sant Pasqual, Polo de Bernabé, i Michalovce fins a arribar a l'avinguda de Grècia, enfront de la discoteca Gossip. Allí hi haurà un escenari amb discomòbil, on els assistents gaudiran de més de dues hores de festa, que culminarà amb un castell de focs artificials a les 23.00 hores.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets