La policia Sandra Felip s'alįa amb 7 medalles al Campionat estatal Open Māsters d'hivern de Nataciķ

Vila-real - La policia local de Vila-real Sandra Felip Alonso ha participat en el XXII Campionat d'Espanya Open Masters d'Hivern que organitza la Real Federaciķ Espanyola de Nataciķ (RFEN) i que s'ha disputat a Gijķn entre els dies 28 i 31 de gener, amb un total de 1.400 nadadors

Diaridelaplana.com - 03/02/2016

L'agent ha tornat de la competició amb set medalles en diferents estils, proves en les quals ha arribat a batre diverses vegades el rècord autonòmic en la seua categoria.

Així, Felip s'ha alçat amb la medalla d'or en 50 metres papallona, on ha superat la plusmarca autonòmica. En 100 metres papallona, la nadadora també ha aconseguit una insígnia daurada, batent novament el rècord de la regió en la seua categoria, cosa que repetiria també amb la seua participació en 100 metres estils, on, a més, s'ha alçat amb la medalla de plata, i en 200 metres estils, on a més de superar el rècord, ha aconseguit la medalla d'or en el rang. Així mateix, la policia ha rebut tres medalles més de plata: una en relleus 4x50 estils mixts en la seua categoria, una altra en 4x50 lliures femenins i una altra més com a resultat de la prova de 4x50 estils femenins.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets