La campanya 'Naturalment' promou el respecte a l'entorn

Vila-real - La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climātic s'ha proposat fer de 2016 l'any de la conscienciaciķ i la sensibilitzaciķ ambiental

Diaridelaplana.com - 16/02/2016

Amb aquest objectiu, el departament que dirigeix el regidor Josep Pasqual Sancho impulsa, des de febrer fins a desembre, la campanya 'Naturalment', una iniciativa amb més d'una vintena de tallers i activitats enfocades a les famílies que es desenvoluparà cada mes al voltant d'una temàtica diferent relacionada amb el respecte i el coneixement de l'entorn. L'atmosfera centrarà les activitats del mes de febrer, a les quals seguiran altres aspectes relacionats amb la sostenibilitat com l'aigua, l'agricultura, la biodiversitat, la mobilitat o el reciclatge, a més d'oci i medi ambient, sostenibilitat o consum responsable. 

"La campanya 'Naturalment' està pensada perquè aprenguem fent i perquè gaudim d'activitats en família, adquirint alhora una sèrie de tècniques i coneixements que ens permeten millorar el nostre entorn", assenyala Sancho. Amb aquest objectiu, la programació anual d'activitats compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses, com Facsa, Ferrovial, Fobesa, Fundació Caixa Rural, Real Export, la Cooperativa o l'UJI, que protagonitza el primer mes amb una xarrada sobre 'Contaminació atmosfèrica i canvi climàtic', dirigida a uns 200 estudiants de centres docents de la ciutat. 

A més de les activitats de caràcter divulgatiu, la campanya es completa amb tallers i activitats d'oci per a participar en família, com la construcció d'un forn solar, una eixida amb bicicleta per l'entorn del Millars, jocs de supervivència, l'elaboració de sabons o de repel·lents naturals, entre altres. Les activitats lúdiques, a càrrec de l'empresa vila-realenca Clap!, tindran lloc el cap de setmana de 10.30 a 13.00 hores, són gratuïtes i estan obertes a xiquets i xiquetes de totes les edats, amb l'únic requisit d'anar acompanyats d'un o més adults, amb l'objectiu de promoure el temps d'oci compartit en família. 

Les inscripcions podran formalitzar-se en línia, a través del web de la campanya naturalment.vila-real.es o presencialment a la planta baixa de l'Ajuntament de Vila-real, de 9.00 a 14.00 hores. Per a cadascun dels tallers es preveu un aforament màxim de 20 famílies, si bé, en funció de la demanda, algunes activitats podrien ampliar places.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets