Spotfer presenta els espots guanyadors de la campanya de prevenció de drogodependčncies

Vila-real - Spotfer reconeix els millors guions publicitaris realitzats pels estudiants per a la prevenció del consum de drogues i altres addiccions, ha estrenat els espots guanyadors

Diaridelaplana.com - 25/02/2016

La regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, acompanyada del tècnic de l'UPC, José Gisbert, ha reunit a la sala d'actes del Centre Social els guanyadors, així com els seus familiars i els docents dels diferents centres educatius que han participat, durant la presentació oficial dels vídeos seleccionats. 

"Vull felicitar els 317 joves que s'han bolcat en aquesta experiència, perquè demostra que ens podem considerar afortunats, en comptar amb adolescents tan implicats amb la causa i que participen tan activament en aquelles activitats que prevenen les conductes addictives, conductes que acaben convertint-se en una malaltia i que trunquen la vida de moltes persones i de les seues famílies", ha assenyalat Escrig. La regidora ha elogiat també el talent dels participants en aquesta cinquena edició del concurs, perquè "gràcies a aquests espots, que arriben a tanta gent, els joves, que són el futur, prenen consciència del que són les conductes addictives". 

I és que, entre els quatre vídeos seleccionats, destaquen els centrats en temàtiques com les drogues en general, el tabac o l'addicció a les noves tecnologies. Els participants, provinents de centres com ara Fundació Flors, IES Francesc Tàrrega, Santa Maria i Broch i Llop, han presentat espots titulats El tabac no és una moda, és una droga, ideat per Laura García, Laura Moreno i Clara Monfil, i rodat a l'Espai Jove; El millor, creat per Alejandro i Gaspar García, que ha comptat amb la col·laboració de Pau Ayet i que es basa en la competència entre els joves per a destacar; Les drogues et roben la vida, d'Andrea López i Sergio Bernat, rodat amb "un punt d'humor", i el titulat Una vida a través de la pantalla, de Balma Fernández i Lorena Mingol, que se centra en l'addicció als smartphones i l'abús de les noves tecnologies. 

El tècnic de l'UPC ha destacat que "els treballs se superen cada any i tenen tanta qualitat que, perfectament, podrien estar en qualsevol televisió". Per això, ha recordat que "aquests vídeos rodaran no solament per les xarxes socials, perquè tothom es consciencie, sinó que també s'emetran en la televisió de Vila-real i de Castelló". A més, ha destacat l'important treball realitzat per El Peatón per a "ajudar al fet que les idees plasmades pels estudiants en els guions s'haja fet realitat d'una forma tan professional en cadascun dels espots" i ha felicitat també a la comunitat educativa que "ha facilitat que aquesta campanya haja sigut un nou èxit". 

L'estrena dels vídeos de la campanya Spotfer 2014-2016 marca també l'inici de la sisena edició de la iniciativa, que començarà a l'octubre. Gisbert ha animat els joves dels centres educatius a participar i llançar el missatge més original contra les drogues.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets