Serveis Socials crea el I Aplec de Pasqua i completa la cobertura en totes les èpoques de vacances

Vila-real - D'aquesta manera, l'Aplec de Pasqua se suma a l´ Aplec d'Estiu i a l'Aplec de Nadal, incorporat també enguany de manera pionera, segons ha dit la regidora Sabrina Escrig

Diaridelaplana.com - 26/02/2016

Els col·legis Concepció Arenal i Cervantes acolliran, del 29 de març a l'1 d'abril, el I Aplec de Temps Lliure de Pasqua, una iniciativa pionera en la ciutat amb la qual la Regidoria de Serveis Socials completa la cobertura de totes les èpoques de vacances escolars amb activitats lúdiques i d'oci, a més de menjador escolar, en una iniciativa que persegueix "facilitar la conciliació familiar i laboral i assegurar la cobertura als menors amb accions de caràcter inclusiu". D'aquesta manera, l'Aplec de Pasqua se suma a l'històric Aplec d'Estiu i a l'Aplec de Nadal, incorporat també enguany de manera pionera. 

"Va ser aquest govern progressista i de consens el que va posar per primera vegada menjador escolar en l'Aplec d'Estiu, a més d'ampliar-lo fins a la primera setmana de setembre. Enguany hem seguit reforçant aquesta aposta amb la creació del I Aplec de Nadal i ara donem encara un pas més amb aquest I Aplec de Pasqua", detalla la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig. "Com sempre, l'Ajuntament de Vila-real i aquest govern progressista posem en marxa projectes en pro de la conciliació i de la inclusió social, polítiques a les quals ara se suma aquest nou recurs, amb caràcter gratuït, amb el qual garantim la cobertura en totes les èpoques de vacances dels escolars, tal com ens vam comprometre a l'inici del mandat", agrega Escrig. 

L'Aplec de Pasqua comptarà amb 100 places, distribuïdes als col·legis Concepció Arenal i Cervantes i adreçades a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 16 anys. Aquest centenar de places se sumarà als 622 xiquets i xiquetes que van poder gaudir de les activitats de l'Aplec d'Estiu, amb una participació del 92%, i les 110 places oferides al Nadal, amb un 77% d'assistència. 

L'Aplec de Pasqua, que comptarà també amb servei de menjador, es desenvoluparà els dies laborables de les vacances escolars de Pasqua, del 29 de març a l'1 d'abril, en horari de 9.00 a 13.00 hores. Per a participar en l'Aplec és necessària la preinscripció a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es, que podrà formalitzar-se del 29 de febrer al 13 de març. El 15 de març es realitzarà el sorteig públic per a l'adjudicació de les places i el 17 es publicaran les llistes d'admesos.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets