El pla de manteniment de jardins de Serveis Públics inicia el repintat de mobiliari i jocs infantils

Vila-real - Serveis Públics Vila-real (SPV) ha iniciat el repintat del mobiliari i els jocs infantils dels jardins de la ciutat, dins del pla de manteniment d'espais públics

Diaridelaplana.com - 09/03/2016

Serveis Públics Vila-real (SPV) ha iniciat el repintat del mobiliari i els jocs infantils dels jardins de la ciutat, dins del pla de manteniment d'espais públics, que ja ha permés adequar i mantenir els parcs situats a l'avinguda d'Itàlia (al costat del recinte comercial Vila-Center), el del carrer Vilavella i el de Carinyena. Per a escometre aquesta tasca, SPV ha tornat a confiar en una empresa local, que s'encarrega de proporcionar el tractament més adequat a cada element exposat a la intempèrie, amb una especial atenció als de fusta, més sensibles a la climatologia i els insectes. 

El procediment triat es basa en l'eliminació prèvia de la pintura existent, mitjançant l'aplicació d'un producte decapant i l'escatat superficial per a obrir el porus i facilitar l'aplicació d'agents biocides que protegeixen la fusta enfront de fongs i insectes. El tractament finalitza mitjançant l'aplicació de pintures i esmalts superficials que protegeixen el material enfront de tot tipus de factors climatològics adversos, com el sol intens, la pluja i la humitat o els canvis de temperatura. 

"D'aquesta manera, treballem fonamentalment en una protecció preventiva del mobiliari urbà dels parcs que persegueix incrementar la seua durabilitat i allargar els períodes de manteniment per a rebaixar costos", explica el regidor de l'àrea, Francisco Valverde. De fet, el departament municipal estima que, amb aquest tipus d'intervencions, els terminis de manteniment s'allarguen considerablement. "Si abans es pintaven els parcs cada 18 mesos, ara podrem fer-ho cada 36 mesos i, quan siga necessari serà menys costós i més senzill", explica l'edil, qui posa l'accent en la importància de "realitzar un adequat manteniment de tots els espais públics dels que gaudeixen els nostres veïns". Aquest tractament s'aplicarà gradualment en tots els parcs i jardins de la ciutat "perquè tots estiguen en les millors condicions possibles".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets