Els clubs esportius preparen quatre campus per a Pasqua

Vila-real - El Club Triatló Vila-real, el Club Handbol Vila-real, el Vila-real Bàsquet Club i l'Esportiu Bàsquet Vila-real organitzen, en col·laboració amb el Servei Municipal d'Esports (SME), quatre campus esportius

Diaridelaplana.com - 10/03/2016

El Club Triatló Vila-real, el Club Handbol Vila-real, el Vila-real Bàsquet Club i l'Esportiu Bàsquet Vila-real organitzen, en col·laboració amb el Servei Municipal d'Esports (SME), quatre campus esportius amb l'objectiu d'oferir activitats esportives als escolars durant el període de vacances de Pasqua. Els campus oferiran més de 250 places en diferents espais de la ciutat, com el pavelló Bancaixa, el Campió Llorens o el Centre de Tecnificació Esportiva. 

Del 29 de març a l'1 d'abril, el CEIP Escultor Ortells acollirà, en horari de 9.00 a 13.00 hores, el V Campus Triatló escolar, dirigit a xiquets i xiquetes nascuts entre 2004 i 2012. Els interessats poden inscriure's els dimecres, de 18.30 a 20.30 hores, en la quarta planta de l'edifici de Caixa Rural Vila-real, per un preu de 30 euros. S'ofereixen 50 places.

Els mateixos dies tindrà lloc el X Campus Handbol, destinat a escolars de 5 a 12 anys, que es realitzarà en el pavelló J. B. Llorens, en el mateix horari que l'anterior, per un preu de 20 euros i per al qual també s'han reservat mig centenar de places. Les inscripcions es realitzen en el mateix pavelló fins al dia 23.

Per la seua banda, el XXI Campus Bàsquet, que també es desenvoluparà els dies 29, 30, 31 i 1 d'abril, es dirigeix als nascuts entre 2002 i 2010 i es dividirà en diversos espais. El pavelló Bancaixa i la piscina Yurema Requena acolliran als alumnes de la franja d'edat que va del 2004 al 2010, mentre el CTE serà escenari del campus per als de 2002 a 2003. L'horari serà de 9.00 a 13.30 hores i els interessats poden apuntar-se, per 30 euros, fins al 18 de març en el pavelló. 

El I Campus Bàsquet EBV, per a xiquets de 3 a 12 anys, se situarà també en el CTE en horari de 8.45 a 13.30 hores. Les inscripcions es poden realitzar fins al 23 de març en el pavelló Bancaixa en horari de 17.15 a 18.30 els dilluns, dimecres i divendres. El cost de participar en aquest campus és de 40 euros, 35 per als membres de l'Esportiu Bàsquet.

"Totes aquestes iniciatives esportives estan impulsades pels respectius clubs locals i tenen com a objectiu donar a conéixer les diferents modalitats que es poden practicar en la ciutat, despertar l'afició per aquestes disciplines i oferir una alternativa a les famílies durant aquest període de dies sense classe", explica la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez. La regidora s'ha reunit amb María de la Torre, Jaume Moreno i Rut Agut, en representació del Club Triatló, el Club Handbol i el Vila-real Bàsquet Club, per a acabar de perfilar aquesta nova campanya de campus esportius de Pasqua.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets