Escorihuela es reuneix amb Podem per a escoltar les seues aportacions per al portal de transparčncia

Vila-real - El regidor Álvaro Escorihuela s'ha reunit amb la secretŕria general i la responsable de l'ŕrea de Finances i Transparčncia de Podem Sonia Salvador i Ŕfrica Montilla

Diaridelaplana.com - 16/03/2016

Escorihuela ha rebut de mans d'ambdues representants l'informe que el grup ha realitzat sobre el portal, en el qual s'inclou la valoració dels 80 indicadors del portal i suggeriments per a aconseguir un major nivell en menys temps. 

"Des de l'equip de govern sempre hem mostrat la nostra predisposició a treballar amb qualsevol grup que tinga una idea o aportació per a fer d'aquesta una ciutat millor", assegura Escorihuela, qui destaca que "només així s'aconsegueix un Ajuntament més obert, dialogant i transparent per a tots els ciutadans, que és el principal objectiu". D'aquesta manera, el regidor agraeix a Podem la seua labor i recorda que "la transparència i l'aproximació de la gestió municipal a la ciutadania és un dels eixos del govern local". "Totes les mesures engegades fins al moment van en la línia de facilitar l'accés a la documentació d'interés general", conclou.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets