El programa Aula-Empresa porta la cultura de la innovaciķ als colˇlegis

Vila-real - Este dilluns, 18 d'abril arranca, el projecte Aula-Empresa, organitzat per la Fundaciķ Globalis amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, dirigit als joves de 5č i 6č curs de primāria dels diferents centres educatius

Diaridelaplana.com - 18/04/2016

 L'objectiu d'aquest projecte és difondre els valors emprenedors i fomentar la cultura d'innovació en edats primerenques. Per aquest motiu, s'han organitzat una sèrie de jornades perquè l'alumnat conega de primera mà experiències i històries reals d'empreses de l'entorn i que es familiaritzen amb el concepte d'innovació.

Utilitzant la metodologia de l'storytelling, empreses innovadores del municipi compartiran la seua història amb els més joves, aquests podran plantejar a l'empresari o empresària preguntes, dubtes i comentaris. L'objectiu és difondre valors associats a l'emprenedoria i innovació com són esforç de superació, col·laboració, actitud positiva, compromís, responsabilitat, passió i innovació. Aquestes activitats també permetran donar visibilitat a les empreses de recent creació de l'entorn local, així com fomentar l'esperit emprenedor dels joves.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets