La Maiorasga es converteix el cap de setmana en un mercat gastron˛mic i d'oci

Vila-real - La ciutat es convertirÓ aquest cap de setmana en una gran festa de la gastronomia a peu de carrer amb la Foodie Fest, un mercat amb fins a 14 propostes gastron˛miques

Diaridelaplana.com - 28/04/2016

La ciutat de Vila-real es convertirà aquest cap de setmana en una gran festa de la gastronomia a peu de carrer amb la Foodie Fest, un mercat amb fins a 14 propostes gastronòmiques de tot tipus que s'instal·larà del divendres al diumenge en el parc de la Maiorasga a bord dels 14 foodtrucks que participen en aquest primer aniversari del festival. El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, ha presentat aquest matí, amb els representants de l'Associació Foodtrucks de Castelló, Isaac García i Carlos Bru, aquesta nova iniciativa en la qual no faltarà la música en directe, tallers per als més menuts, tasts i, per primera vegada, taules redones sobre el valor del moviment Street Food com a tendència d'innovació social. En aquest cas, les activitats estan promogudes per la Fundació Globalis.

Vila ha agraït a l'organització que hagen triat Vila-real per a celebrar el primer aniversari d'aquesta festa gastronòmica itinerant, "tornant on van començar, com diu el seu lema enguany". En aquest sentit, l'edil recorda que la primera concentració de foodtrucks va tenir lloc a Vila-real fa cinc anys, encara que amb una edició molt més reduïda de només cinc camions. Aquest cap de setmana, després d'haver viatjat per diverses poblacions de la província, la Foodie Fest torna a l'escenari que la va veure nàixer amb 14 propostes de restauració sobre rodes arribades de diferents punts de l'Estat. Hot dogs, hamburgueses, creps, pizzes, cupcakes, menjar vegetarià, gourmet o sushi són algunes de les possibilitats que ofereix el festival aquest cap de setmana.

"Però la Foodie Fest no és només gastronomia, és molt més", puntualitza Vila. L'oferta culinària es completa amb la música que portaran formacions com Los Sidecares, Zoniaz, The Goodfoot o Charlee DJ, a més d'una completa programació de tallers dirigits fonamentalment als més menuts. En concret, el mercat prepara un taller de sushi per a xiquets, l'activitat El meu Hort Urbà i dos tallers en anglés, a càrrec d'empreses locals. Completen el programa els tasts de vi i cervesa i les dues taules redones sobre emprenedoria i innovació impulsades per Globalis. El divendres (19.30 h) tindrà lloc el taller "Noves oportunitats en el sector de l'hostaleria", amb Jorge Durán, director de Cocinar Emociones, i Lucio Chagas Schnell, impulsor de Foodtrucks a Espanya.  El segon taller, "Emprendre i Innovar", s'impartirà el dissabte (12.00 h), amb la presentació d'iniciatives empresarials de caràcter innovador en el sector com Tap'n Tour, Comemap, la Cabra Beer, la Cistella de Pasqu, Eatopy, FoodTruckEat i Roka Espanya.

"Convidem tots els vila-realencs i poblacions veïnes a venir a la Foodie Fest i gaudir d'un esdeveniment gastronòmic, d'oci i cultura de primer ordre, que aquest cap de setmana coincideix a més amb multitud d'activitats com la Fashion Night, la carrera 5K SME o el Dia de la Dansa, demostrant que Vila-real és una ciutat dinàmica i activa", conclou Vila.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets