Vila-real celebra el dia del patró amb la missa i processó de Sant Pasqual

Vila-real - Vila-real ha celebrat el dia dedicat al patró, Sant Pasqual, amb la santa missa pontifical i la processó de la vesprada

Diaridelaplana.com - 18/05/2016

Vila-real ha celebrat el dia dedicat al patró, Sant Pasqual, amb la santa missa pontifical i la processó de la vesprada. Presidida pel bisbe de la diòcesi, Casimiro López, i celebrada a la basílica del patró, la santa missa pontifical ha comptat amb la intervenció de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Orquestra Supramúsica i la Unió Musical la Lira, que han interpretat la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrán.

Posteriorment, la comitiva oficial ha inaugurat la mostra "Any Sant de Misericòrdia", que la Congregació de Filles de Maria Immaculada exposa fins al 22 de maig a la seua seu social. La mascletada de la pirotècnia Martí des de la plaça de la Panderola ha posat la banda sonora a les celebracions del dia del patró, que han continuat per la vesprada amb la tradicional processó en honor a Sant Pasqual. La desfilada ha recorregut els carrers de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. La processó ha comptat amb la participació de la reina i dames de 2016 i la corporació municipal, encapçalada per l'alcalde, José Benlloch.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets