Vila-real aprova el pagament d'altres 100.000 euros en factures a prove´dors

Vila-real - L'Ajuntament de Vila-real en ple ha aprovat el pagament de 98.862 euros mÚs en factures a prove´dors. Una mesura que contribueix a seguir avanšant en el camÝ iniciat per l'equip de govern de liquidar, en menys d'un mes i mig, tot el deute acumulat a dia de hui amb els prove´dors locals

Diaridelaplana.com - 25/10/2016

L 'alcalde, José Benlloch, va donar ordre de pagament dels primers 900.000 euros a tots els departaments implicats fa escassament una setmana, amb la idea d'aconseguir aquest objectiu i arribar al final de l'exercici amb tots els comptes saldats. Aquesta mesura permetrà recuperar la senda de l'estabilitat en 2017, després del desquadrament provocat pel pagament, només en 2016, de més d'un milió d'euros en sentències heretades de l'anterior equip de govern del PP i sobrecostos dels residus.

En aquesta mateixa línia, el Ple ha aprovat aquest matçi un nou paquet de factures dividit en dues relacions de despeses, una amb un muntant de 18.844,76 euros i una altra que ascendeix a 79.837,85 euros. La liquidació del deute pendent amb proveïdors serà possible gràcies a les previsions d'ingressos extraordinaris que té el govern sobretot pel pagament de la Generalitat del deute amb l'Ajuntament pel conveni de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC). 

La regidora d'Hisenda, Sabina Escrig, ha recordat que "un govern responsable assumeix les seues obligacions, entre les quals destaquen els seus possibles errors i els de uns altres; en aquest cas, l'acumulació de empastres del PP, les sentències del qual no deixen d'arribar". "Per aquest motiu, estem constantment actualitzant-nos i ajustant els comptes per a poder seguir avant, donant servei a la ciutadania i pagant a les empreses de la ciutat, que és la prioritat", afegeix Escrig.

D'altra banda, el Ple ha servit per a aprovar el compte general del pressupost municipal de l'exercici 2015, així com per a aprovar la concessió de premis a la constància en el treball a dos funcionaris municipals per la seua trajectòria. També s'ha donat compte de la reorganització del govern local, amb el canvi de delegacions d'alguns membres de la corporació, amb l'objectiu de dotar de major eficàcia el funcionament de l'activitat municipal en cada àrea.

D'aquesta manera, Sabina Escrig assumeix la Regidoria d'Hisenda i manté Contractació i Règim Interior. Francisco Valverde assumeix Comunicació i Rosario Royo canvia Educació per Igualtat, al marge de les delegacions que ja ostenta. Mónica Mañas, a més de la secció de Noves Tecnologies dirigirà les regidories d'Educació i Innovació i Anna Vicens deixa Igualtat per a assumir Inclusió Social i queda com a col·laboradora en els departaments d'Hisenda i Contractació. Per la seua banda, Álvaro Escorihuela serà també regidor de Serveis Socials i col·laborador en Territori. Diego A. Vila, fins al moment edil de Comunicació, serà regidor de Proximitat i col·laborador en Turisme.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets