Destaca tanca la segona edició amb un increment de visites del 25%

Vila-real - La Fira Destaca ha tancat la segona edició amb més de 7.500 visites. Aquesta xifra suposa un 25% més de visitants que en 2014, quan es van rebre 6.000 persones. Amb aquest augment, la Fira Destaca es consolida com el primer esdeveniment de transferència de coneixement de la Comunitat Valenciana

Diaridelaplana.com - 28/11/2016

l president del comitè organitzador, Juan Carda, ha sigut l'encarregat de clausurar el certamen, juntament amb la regidora d'Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas. "El balanç és més que positiu, però anem a seguir treballant perquè millore encara més en la tercera edició", assenyala el director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, qui ha agraït a les administracions i empreses "que han confiat en una trobada com aquesta, que ha de servir per a posar les bases d'un canvi de model en la societat vila-realenca, provincial i autonòmica".

Carda ha fet balanç de les xifres que deixa Destaca 2016, amb més de 5.000 visites de professionals en la zona expositiva i 2.500 d'estudiants que han passat per la zona de divulgació. A més, les conferències que s'han llançat en streaming a través del canal municipal en Youtube han obtingut més de 500 visualitzacions. Les ponències, a més, estaran disponibles en el web perquè qualsevol interessat puga visualitzar-les. Destaca ha comptat amb un total de 21 conferenciants i 23 exhibicions en el Becsa Innovation Showroom. El Premio Jaume I de Noves Tecnologies Hermegildo García i el Premi Príncep d'Astúries Avelino Corma han tancat el programa de conferències.

A més, 15 joves investigadors han participat en el concurs que ha premiat amb 1.500 euros Nuno Miguel Araujo pel seu projecte d'Utilització de la Proteòmica en l'anàlisi de la biocompatibilitat de materials; 1.000 euros per a Martín Sánchez per la seua Eina per a avaluar la intel·ligència emocional en les organitzacions i les empreses i 500 euros per a Nacho Miralles per Smart Beetle per la seua orientació a la ciutadania.

Per la seua banda, el networking B2B ha obtingut més de 100 inscripcions i ha deixat més de 70 reunions entre empresaris i investigadors. Carda ha destacat que "moltes de les empreses participants han mostrat la seua satisfacció per la gran quantitat de contactes interessants que ha proporcionat la fira, molts dels quals han fructificat en col·laboracions i transferència de tecnologia". "Els altres esperem que ho puguen fer en un futur molt proper perquè aquesta és la idea per la qual va nàixer Destaca i per la qual tan dur hem treballat", agrega.

Quant al món virtual, el web de Destaca ha duplicat les visites del 2014, amb 6.000 aquest mes de novembre, i ha igualat el nombre de visitants únics del 2015, durant aquest mateix mes. Així, es pot destacar que al voltant de 12.000 persones segueixen regularment el contingut de la web. Pel que fa a les xarxes socials, en Facebook i Twitter les publicacions han arribat a 30.000 usuaris durant l'última setmana.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets