La comissió del centenari del patronatge de sant Pasqual comença a caminar

Vila-real - La comissió de treball per als actes del centenari del patronatge de sant Pasqual el 2017 ha celebrat la primera reunió constitutiva, amb la participació de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch

Diaridelaplana.com - 28/11/2016

La comissió, encapçalada pel regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, està formada per l'Associació Amics del Pouet del Sant, la Federació de Veïns, la Junta Central de Setmana Santa, la Junta de Festes i el bisbat de Sogorb Castelló, a més dels regidors de Cultura, Relacions Institucionals i Festes i representants dels diferents grups municipals. 

"Aquesta primera sessió de treball ha resultat molt interessant com a primera presa de contacte amb tots els sectors implicats en la commemoració, de la qual volem fer partícip tota la societat vila-realenca. També per a constatar l'interés i la voluntat de tots ells per promoure durant l'any que ve un programa commemoratiu que estiga a l'altura del que l'efemèride mereix", detalla Obiol. Amb aquest objectiu, els membres de la comissió han començat a valorar les diferents propostes sobre la taula, com la pròxima celebració d'una exposició filatèlica amb la figura del patró com a epicentre, així com l'establiment d'un calendari de treball que permeta seguir avançant en el disseny del centenari.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets