Teatre, música, decoració i sorteigs acosten a tots els barris la programació especial nadalenca

Vila-real - La Regidoria d'Economia i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) han treballat de la mà una vegada més per a fer de Vila-real "un autèntic centre comercial obert

Diaridelaplana.com - 30/11/2016

La Regidoria d'Economia i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) han treballat de la mà una vegada més per a fer de Vila-real "un autèntic centre comercial obert i una parada obligatòria per a veïns de la ciutat i d'altres municipis a l'hora de fer les seues compres en aquestes dates tan assenyalades". El regidor de l'àrea, Xavier Ochando, i el president de Ucovi, Paco Arrufat, han presentat la programació d'enguany, que inclou importants novetats. La campanya arranca aquest dissabte en el barri de Botànic Calduch, amb un intens mes d'activitats, que inclou teatre, música, decoració nadalenca i sorteigs. 

Com cada any, les animacions pels carrers comercials seran constants durant tot el mes de desembre i els primers dies de gener. "En aquesta ocasió, la Federació d'Associacions de Veïns s'uneix a la campanya per a garantir, encara més, que la zona centre i els barris estan realment connectats i que tots els veïns poden participar activament, integrant així al 100% el comerç local", assegura l'edil.

Una altra de les novetats és la col·laboració de la Regidoria de Joventut i de l'associació de Grups Locals de Vila-real, que proporcionarà els grups que actuaran tots els dissabtes del mes, a les 12.00 i a les 18.00 hores, en diferents recintes hostalers de tots els barris "per a crear ambient i animar, no només a comprar, sinó a gaudir del tardeo i de l'estil de vida de la nostra zona", explica Arrufat, qui destaca que les primeres actuacions tindran lloc aquest dissabte en el carrer del Pare Molina amb Los Dalton i Plum.

A aquestes dues iniciatives d'animació comercial se suma la Fira de Nadal, que s'instal·larà a la plaça Major del 17 al 20 de desembre i en la qual comerços de la ciutat oferiran la seua selecció de productes per a aquestes dates. La programació es completa amb un sorteig, que "respon a una campanya de fidelització perquè els vila-realencs es queden ací a l'hora de fer les seues compres", afirma. I és que, els clients dels comerços podran optar a un premi en metàl·lic que rondarà els 1.500 o 2.000 euros, quantitat que encara està estudiant la Unió de Comerç. 

Una altra de les novetats d'aquesta campanya és la promoció d'un curs de decoració, a càrrec d'Olga Batalla, que cerca implicar els comerços perquè, posteriorment, participen en un concurs de façanes, aparadors i, fins i tot, de carrers. "En Nadal, no tot és posar llums als carrers, els comerços també tenen un important paper a l'hora de cridar l'atenció dels clients, que valoren el gust i la dedicació a l'hora de decorar no només els aparadors, sinó també les façanes i vials", indica Ochando. Arrufat, per la seua banda, valora la "sort de poder comptar amb il·luminació a càrrec de l'Ajuntament, cosa que en altres municipis han de pagar els comerciants" i anima als negocis a "unir-se entre ells i participar en el concurs, engalanant els seus carrers perquè siguen els més atractius de la ciutat". 

"Com resa el títol de la campanya, Vila-real és el teu regal, perquè la nostra ciutat ofereix el que internet i els grans centres comercials no donen: proximitat i atenció personalitzada, la qual cosa suposa un important valor afegit", conclou Ochando, qui anima a tots els veïns a gaudir d'un sector comercial que és "tot un referent".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets