Més de 200 persones responen a la crida per a participar en les contractacions d´Avalem

Vila-real - Més de 200 persones han assistit a la reunió informativa organitzada per Economia per a oferir tots els detalls dels programes Avalem Joves, per tal d'optar a una de les 61 places

Diaridelaplana.com - 30/06/2017

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, s'ha mostrat molt satisfet per la "alta i massiva resposta, tant dels vila-realencs, com de veïns d'altres municipis com la Vall d'Uixó, Almassora, Borriana o Castelló". "Cobrirem totes les places, tot i que encara no sabem quins perfils hi ha, però sí sabem que hi ha certa flexibilitat a l'hora d'incorporar als aspirants, en el sentit que si compten amb una carrera similar a la plaça oferida també tenen moltes opcions", explica. "Es tracta d'una forta aposta per millorar l'economia local i per aprofitar el patrimoni més valuós que tenim: el talent dels nostres joves, que compten amb una oportunitat més per a quedar-se ací", afirma Ochando, qui assegura que "aquest procés està sent molt positiu en l'aspecte que molta gent jove s'està mobilitzant per a inscriure's en el Servef i en el Sistema de Garantia Juvenil, la qual cosa els pot ajudar a aconseguir l'èxit laboral en el futur, ja que estant inscrits compten amb més oportunitats".

Els qui no hagen pogut assistir a la reunió encara poden informar-se de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores a l'Oficina d'Informació Avalem Joves, que es troba a l'edifici de l'antiga Càmera Agrària (avinguda de la Murà, 28) i també compten amb la pàgina web http://portaltreball.vila-real.es. El programa VilaVECA (Viu l'Experiència Creativa Avalem) ofereix 20 places per a joves en pràctiques que podran adquirir la seua primera experiència laboral durant set mesos, al mateix temps que reben sessions formatives i de creativitat i amb sous dels 1.000 als 1.300 euros mensuals en brut. D'altra banda, 41 joves amb titulació podran accedir al programa VilaAvalemJoves, durant 12 mesos, amb sous entre 1.000 i 1.500 euros.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets