Els Premis Globalis s'obrin a iniciatives innovadores de la província en la convocatňria de 2017

Vila-real - La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, llancen Premis Globalis edició 2017, amb l'objectiu de guardonar joves empreses amb un alt component d'innovació

Diaridelaplana.com - 05/10/2017

Els Premis Globalis volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes joves iniciatives empresarials. Aquests premis pretenen valorar i recompensar els seus esforços i capacitats per a portar-los endavant, mostrant exemples que animin iniciatives semblants.

Com a novetat respecte a les edicions anteriors, la vinculació al municipi de Vila-real serà valorada positivament però deixarà de ser un requisit indispensable per als aspirants a aquesta convocatòria. S'atorgarà un primer premi valorat en 1.500 euros, patrocinat per Multiópticas, i dos accèssits de 500 euros patrocinats per Dolores Cortés i Vidres, a més del Premi Trajectòria, que patrocina la Fundació José Soriano. També les empreses Esmalglass-Itaca, Elite Ciments i Auto-Real Vila-real.

El guardó Vila-real Innpulso, que s'atorga juntament a l'Ajuntament de la ciutat, reconeixement per a l'empresa que representarà a la ciutat de Vila-real en els diferents trobades organitzades en el marc de la xarxa nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació, sí serà per a una empresa que s'ubique o tinga vinculació amb la ciutat.

El termini de presentació de candidatures està obert fins el 19 de novembre a les 15.00 hores, i podran participar aquelles pimes, cooperatives, empresaris individuals, comerços i establiments hostalers, independentment de la seua forma jurídica, que hagen arrencat l'activitat després del 2011, i que tinguen un caràcter innovador, entenent aquesta innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, comercialització ...). Per participar hauran d'omplir i enviar per correu electrònic el formulari de la seua candidatura, presentant la seua empresa, producte, oportunitat detectada, entre altres punts. Els finalistes hauran de defensar la seua empresa davant del jurat avaluador, format per les entitats de la província més significatives en matèria d'innovació i emprenedoria. Els interessats poden descarregar-se les bases de la convocatòria i el formulari de participació en www.fundacionglobalis.org.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets