Vila-real ret honors a sant Pasqual amb 220 actes per a tots els públics

Vila-real - El compte enrere per a l'inici dels festejos en honor a sant Pasqual ha començat. La presentació del programa de festes suposa el tret d'eixida a una programació que a partir del divendres 11 i durant 10 dies portarà la festa a tots els racons a través dels 220 actes convocats

Diaridelaplana.com - 09/05/2018

"Un any més, comptem amb esdeveniments per a tots els públics, que posen de relleu la gran riquesa cultural, religiosa, esportiva i associativa d'una ciutat oberta i participativa que cada any augmenta la seua capacitat d'atraure a la gent", ha indicat durant la presentació del programa el regidor de Festes, Javier Serralvo, qui ha estat acompanyat pel president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i per l'alcalde, José Benlloch, així com per la reina, Cristina Pesudo, i les dames de la ciutat.

"Ens preparem per a viure dies molt especials, cosa que no seria possible sense el treball desinteressat de totes les persones implicades, com els membres de la Junta de Festes, la Comissió de Penyes, la Regidoria de Festes, Serveis Públics, Protecció Civil, Creu Roja, Policia i personal de l'Ajuntament", assenyala Colás. "No hi ha tradició si ningú la continua i en aquest aspecte hem de donar les gràcies a la reina i dames i les seues famílies, que esperem que, igual que la resta de veïns, gaudisquen de tots els actes que amb tant d'afecte i esforç hem preparat pensats per a tots", apunta. 

L'alcalde ha felicitat tot l'equip que ha fet possible el programa, que combina l'impuls de les tradicions amb la innovació, a través d ela incorporació de nous actes, com l'obertura del concurs de paelles a veïns o la posada en funcionament del Punt Violeta contra la violència masclista. "Són només algunes de les iniciatives que podran trobar tant els veïns com aquells que ens visiten, gràcies a la implicació de les entitats i empreses locals i de les 450 penyes registrades", apunta. "Totes les activitats organitzades, obertes a tothom, no solament permetran crear economia i commemorar un moment tan important a nivell històric per a la ciutat, sinó que ajudaran a desconnectar de la rutina durant 10 dies, sempre amb respecte, educació i en pau", conclou el primer edil. 

El programa es repartirà entre matí i el dijous de manera física a la Casa de la Festa, de la mà de reina i dames i també pot consultar-se en la web http://programadefestes.vila-real.es, a través d'un codi QR i a través de l'aplicació municipal, gràcies al treball desenvolupat per la Regidoria de Noves Tecnologies.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets