El programa Euglia lliura els diplomes als alumnes dels tallers de telemedicina cognitiva

Vila-real - La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha acompanyat les alumnes del programa Euglia de telemedicina cognitiva en el lliurament de diplomes del curs, que enguany ha celebrat la quarta edició, amb una mitjana de 15 beneficiaris

Diaridelaplana.com - 30/05/2018

El programa Euglia està adreçat a la prevenció i rehabilitació de persones amb lesions cerebrals, malalties neurodegeneratives que cursen amb demència, població infantil amb problemes d'aprenentatge o de desenvolupament i també a persones interessades en la prevenció i el manteniment funcional. 

Amb la guia de professionals especialitzats, el sistema Euglia estimula les funcions cerebrals a través de l'ús de la tecnologia. "Aquest programa permet utilitzar les innovacions i les possibilitats que ofereix la tecnologia per a millorar la qualitat de vida i la salut dels nostres veïns i veïnes, dos dels àmbits en els quals Vila-real és referència, com a Ciutat de la Ciència i la Innovació i com a Ciutat de la Salut i de l'Esport. Veure com les usuàries del programa han pogut aprofitar aquest sistema i millorar la seua qualitat de vida és el millor balanç que podem fer", conclou Gómez.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets