El Concurs de Guitarra per a Joves convoca una nova ediciˇ

Vila-real - DesprÚs de la seua recuperaciˇ fa dos anys, torna el Concurs de Guitarra per a Joves, que al desembre celebrarÓ la seua ediciˇ n˙mero 23, grÓcies a l'impuls de l'Associaciˇ Cultural Rondalla Francesc TÓrrega

Diaridelaplana.com - 12/06/2018

El regidor de Tradicions, Santi Cortells, acompanyat per la concertista i membre de l'associació cultural, Ana Archilés, i per la directora de l'institut, Ariadna Portalés, ha presentat la nova convocatòria, que tindrà lloc el 15 i 16 de desembre en el centre educatiu.

"L'objectiu és motivar els joves perquè aprenguen més sobre l'il·lustre compositor, ja que a més d'interpretar diverses peces en el concurs, podran participar en els diferents tallers programats per a millorar la seua tècnica", explica Cortells. En aquesta línia, Portalés destaca el vessant "didàctic i de preparació" d'aquesta iniciativa, "de manera que de la mà de grans professionals, persones de diferents edats i amb un mateix interès, poden conviure i compartir un espai formatiu".

La convocatòria es dirigeix a joves d'entre 11 i 21 anys que cursen educació primària, secundària, batxillerat o algun dels graus que s'imparteixen en el conservatori. Els premis no són en metàl·lic, sinó que es promou la formació perquè els joves artistes seguisquen progressant. Així, els tres primers rebran, a més d'un diploma acreditatiu, una plaça per a participar en el Curs Internacional d'Interpretació Musical Francisco Tárrega de la UNED. Els guanyadors de l'anterior edició participaran, gràcies a la beca obtinguda, en el XXIV Curs Internacional d'Interpretació Musical Francisco Tárrega, que se celebra en la ciutat del 30 de juny al 8 de juliol i els joves que resulten guanyadors al desembre podran assistir de forma gratuïta a l'edició del 2019.

Els interessats poden inscriure's a través del perfil de Facebook de l'Orquestra Francisco Tárrega i a través del seu web www.orquestatarrega.com. "A més de tallers molt pràctics per a guitarristes estem preparant una edició carregada de novetats, amb especialistes de renom i amb la confirmació d'una persona molt important del sector el nom del qual donarem a conèixer en breu", assegura Archilés. "Animem a tots els amants de la guitarra a participar i gaudir d'aquesta experiència única en la qual quedarà palès el gran talent dels nostres joves", conclouen.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets