La Fundació Tots Units clausura el seu taller prelaboral

Vila-real - La Fundació TotsUnits acaba de celebrar la cloenda del seu taller prelaboral, a la qual ha assistit el regidor d'Economia, Xavier Ochando, la Regidoria de la qual té signat un conveni de 54.000 euros per a donar suport a la tasca que realitza l'entitat, que també compta amb la colˇlaboració dels Serveis Socials municipals

Diaridelaplana.com - 23/07/2018

Entre els projectes impulsats per Tots Units destaquen el taller prelaboral, un taller en competències transversals per a majors de 45 anys i sessions grupals d'orientació laboral. El taller prelaboral, amb 600 hores de durada -de febrer a juliol- s'ha desenvolupat en dues fases de 300 hores cadascuna -la primera amb un accent de diagnòstic i terapèutic i la segona enfocada a l'ocupació-, ajustant-se a les necessitats dels participants, que han sigut 17 en total, 16 derivats dels Serveis Socials. Dels assistents, 15 han finalitzat el taller i quatre d'ells han trobat ocupació. Així mateix, un usuari s'ha orientat cap al projecte de majors de 45 anys i, a més de realitzar pràctiques no laborals es troba en recerca d'ocupació. La resta continuarà en el servei d'intermediació laboral i comptarà amb orientació per a realitzar un altre tipus de projectes formatius per a seguir avançant en la cerca d'oportunitats.

El conveni de col·laboració signat amb l'entitat ha permés que, fins al moment, 28 persones hagen passat pels tallers de formació, deu d'elles han trobat una ocupació, nou han realitzat pràctiques no laborals i 14 estan en recerca d'ocupació, a les quals se sumen les 120 persones ateses en orientació des del gener. Tant Ochando, com el president de Tots Units, Enric Reverter, i la gerent, Charo Castelló, han assenyalat que "això no és un punt i final, ja que la formació ens ha d'acompanyar tota la vida" i han animat els participants a seguir endavant "per a aconseguir la seua meta".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets