Les Jornades Gastronòmiques escalfen els fogons de la IX edició i obrin el període d'inscripció

Vila-real - Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real es troben ja en ple procés de preparatius de la novena edició, que es desenvoluparà durant tot el mes de novembre

Diaridelaplana.com - 08/10/2018

Aquesta setmana s'ha reunit el comitè organitzador, compost per representants de l'Ajuntament i de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, per a donar el tret d'eixida d'aquesta nova edició de les jornades, en les quals la tradicional Olla de la Plana és la protagonista. 

"Es tracta d'un esdeveniment que en els últims anys ha tingut una gran acollida, tant en participació per part dels negocis hostalers, com per part dels comensals que han volgut degustar la variada i deliciosa oferta gastronòmica local", assegura el regidor d'Economia, Xavier Ochando. L'objectiu, tal com assenyala l'edil, és "incentivar, fomentar i promocionar la restauració i la gastronomia de Vila-real, donant-li el valor que els correspon als productes i plats tradicionals de la terra". "Aquesta combinació d'ingredients fa de les Jornades Gastronòmiques un dels plats forts de la tardor a Vila-real, tenint en compte que atrau cada any més d'un 25% a públic de fora", agrega.

Les jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs d'Olla de la Plana, que serà avaluat pel jurat professional, i la degustació popular de l'olleta, que sempre congrega un bon nombre de veïns a l'entorn de la plaça de la Vila. Els restaurants interessats poden presentar la sol·licitud abans del 15 d'octubre a l'Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1r) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el bloc de les Jornades Gastronòmiques i al Portal del comerciant de Vila-real.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets